Norbar Anglija - Naprave za merjenje momenta

 

 

 Uradna spletna stran proizvajalca: www.norbar.com

 

 

 

norbar orodja predstavitev

Norbar predstavitev

 

 

norbar moment ključi

Moment ključi

 

 

norbar multiplikatorji momenta

Multiplikatorji momenta

 

 

norbar merjenje in kalibracija

Merjenje in kalibracija

 

 

Katalog 2019


 Leta 1942 je firma "North Bar Tool Co" (znana kot Norbar) postalo prvo podjetje v Veliki Britaniji, za komercialno proizvodnjo moment ključev. Začetno povpraševanje je bilo posledica potrebe po zagotovitvi tesnenja motorne glave, pri Rolls Royce Merlin motorju.

 

Bill Brodey in njegov partner Ernest Thornitt sta v obdobju druge svetovne vojne pridobila dovoljenje vlade Velike Britanije, za proizvodnjo moment ključev in Norbar je bil rojen.

Od takrat naprej Norbar stalno vlaga v najnovejše rešitve na področju projektiranja, proizvodnje in nadzora kakovosti. Uporabljajo vrhunsko tehnologijo za doseganje najvišje stopnje inovativnosti in natančnosti na področju nadzora navora in opreme. Podjetje je v času razvoja zraslo iz obrtne delavnice, v enega največjih in najsodobnejših svetovnih proizvajalcev naprav in opreme za zategovanje, merjenje, načrtovanje na področju merilne opreme.

 

Norbar je v lasti potomcev ustanovitelja, Billa Brodeya. Njihovo glavno vodilo je, visoka kakovost produktov in razumna cena izdelkov in storitev.

 

Svetovna podpora 

Norbar je edini proizvajalec opreme, ki lahko ponudi kompletno rešitev za zategovanje in kontrolo momenta. Nudi vam storitev umerjanja po originalnih tovarniških standardih na štirih celinah in petih lokacijah .

Akreditirani laboratoriji se nahajajo v Avstraliji, ZDA in Singapurju. Uporabljajo enako opremo in postopke, kot matična tovarna z UKAS akreditiranim laboratorijem v Veliki Britaniji. Norbar laboratorij v Šanghaju je v postopku pridobitve akreditacije s strani Kitajske vlade.

 

Poleg tega je večina distributerjev Norbar, usposobljena za popravilo in kalibracijo Norbar izdelkov.

 

Nekaj uporabnih linkov:

 

kalkulator za izračun momenta

pretvornik enot

kalkulator za izračun momenta za podaljške moment ključev