0
Košarica
0,00 €
-20%

Sušilec zraka Secco 80 set + Merilnik vlage Rems

Šifra: 132X01 R220-REMS
Kopiraj šifro
Kataloška številka: 132X01 R220
Kopiraj kataloško

Rems Secco – za sušenje in razvlaževanje. Močni, visoko zmogljivi razvlaževalniki zraka/sušilniki za gradbišča za sušenje prostorov, npr. po škodah zaradi...

Podrobnejši opis
Predvidena dobava: 7 dni
Redna cena: 2.931,62 €
Popust: 20%
2.344,84 € z DDV
Rems Secco – za sušenje in razvlaževanje. Močni, visoko zmogljivi razvlaževalniki zraka/sušilniki za gradbišča za sušenje prostorov, npr. po škodah zaradi vodovodne napeljave, po poplavah, za razvlaževanje zatohlih kletnih prostorov, tudi za pospešeno sušenje npr. betona, sten, ometa, estriha. Za komercialno uporabo v obrti in industriji. Električni razvlaževalnik zraka/sušilnik za gradbišča za komercialno uporabo. Za sušenje prostorov, za razvlaževanje kletnih prostorov idr. ter za sušenje npr. betona, sten, ometa, estriha. Hladilni agregat z rotacijskim kompresorjem in kondenzacijskim motorjem 230 V, 50 Hz, 680 W, z avtomatskim sistemom odtaljevanja z vročim plinom, za trajno obratovanje. Zelo tiho delovanje. Zmogljivost razvlaževanja max 80 l/24 h, pretok zraka 850 m3/h. Elektronska krmilna enota z osvetljenim displejem 3" in funkcijo Memory. Elektronski higrostat, števec obratovalnih ur, števec porabe toka. Zračni filter. V stabilnem ohišju iz jeklene pločevine na premičnem podstavku iz jeklene cevi z velikimi tekalnimi kolesi. V kartonu.
Motor 230 V, 50 Hz, 680 W, z avtomatskim sistemom odtaljevanja z vročim plinom, za trajno obratovanje. Zelo tiho delovanje. Zmogljivost razvlaževanja max 80 l/24 h, pretok zraka 850 m3/h. Elektronska krmilna enota z osvetljenim displejem 3" in funkcijo Memory. Elektronski higrostat, števec obratovalnih ur, števec porabe toka. Zračni filter. Brez posode za kondenzat!