0
Košarica
0,00 €

Podjetje Energe d.o.o.

Naša dejavnost je prodaja in tehnično svetovanje na področju orodij, strojev ter opreme za obrt in industrijo. ENERGE je generalni zastopnik izdelkov priznanih svetovnih proizvajalcev profesionalnih orodij, strojev in opreme za vzdrževanje in proizvodnjo v industriji.

Nudimo široko paleto ročnih orodij, pripomočkov in delavniške opreme znamke GEDORE. Moment ključi, multiplikatorji momenta, naprave za merjenje momenta in kalibracijo GEDORE TOURQUE SOLUTIONS in NORBAR. Orodja za popravilo vozil GEDORE AUTOMOTIVE (ex KLANN). Inštalaterska orodja in stroji za obdelavo cevi REMS in ALBERT ROLLER. Svedri in pribor za vrtanje ter vrezovanje navojev BOHRCRAFT. Stroji za vrezovanje navojev in vrtanje VOLUMEC, 3D balanserji Easyarm in Rover. Kovinsko pohištvo in oprema Polak CZ. Električna in baterijska ročna orodja METABO, BOSCH in MILWAUKEE. Neiskreče in nemagnetno ročno orodje ENDRES TOOLS. Nerjaveče orodje namenjeno uporabi v medicini ter farmaciji A-MAG in STERITOOL. Nemagnetno orodje A-MAG iz Ti - titana za uporabo v medicini, vesoljski tehniki in vojski. Diamantnih rezilk, brusilk in svedrov MARCRIST. Rezilno orodje, ročno orodje, stroji in delavniška oprema LUNA. Kovčki, torbe in zaboji znamke B&W. In še mnogo več.


 

Družbena odgovornost

V podjetju Energe uresničujemo odgovornost do lokalnega okolja v katerem delamo in živimo tudi z donacijami in sponzorstvi. Tako živimo vrednote, katerim smo se zavezali. Zavzemamo se za podporo perspektivnim študentom, športnikom in projektom. Skupaj za boljši jutri.

Projekt: FORMULA STUDENT

www.formula.fs.uni-mb.si
Energe je kot sponzor podprl projekt Formula Student. Ekipa študentov Fakultete za Strojništvo Univerze v Mariboru je v letu 2011 in 2012 izdelala formulo. Izdelana je bila za udeležbo na evropskem projektu Formula Student, kjer so naši študenti pomerili moči z evropskimi vrstniki.

Projekt: URBAN ROOF

www.urbanroof.si
Notranji rolkarski poligon, plezalni center, plesna dvorana. Pod streho športnega centra Urban Roof urbani športi nikoli ne počivajo. Niti v dežju. Ekipo Urban Roof za izdelavo poligonov smo opremili s Kress električnimi stroji.

Okoljska osveščenost

Odpadna električna in elektronska oprema (OEEO) je zaradi svoje sestave in vsebnosti nevarnih sestavin posebna vrsta odpadkov, zato jo je potrebno ločevati od ostalih odpadkov ter ustrezno obdelati in predelati. V ta namen vas obveščamo, da lahko vašo odsluženo električno in elektronsko opremo brezplačno oddate v zbiralnice družbe ZEOS d.o.o., ki v našem imenu zagotavlja ustrezno ravnanje z OEEO. Vam najbližjo in najustreznejšo lokacijo oddaje OEEO ter ostale informacije lahko najdete na povezavi www.zeos.si. Ena od teh zbiralnic je tudi naše podjetje Energe d.o.o..

 

Blog

Več o nas si lahko preberete v našem športnem blogu.

Ogled bloga