0
Košarica
0,00 €

Kovček za orodje BASE

Šifra: 2933985
Kataloška številka: 120.02/P-base pockets

Kovček za orodje z robustnim dizajnom. Popoln sopotnik za vsako delo. Osnovni kovček za orodje iz serije pro.cases je, kot že ime pove, popolna osnova za...

Podrobnejši opis
2 kos na zalogi
Redna cena:
193,98 € z DDV
Kovček za orodje z robustnim dizajnom. Popoln sopotnik za vsako delo. Osnovni kovček za orodje iz serije pro.cases je, kot že ime pove, popolna osnova za vsako zbirko orodij. Kovček, izdelan iz visokotrpežnega materiala ABS, ima odporen aluminijast rob in štiri noge za dodatno varnost in stabilnost. Orodja so optimalno zaščitena in vedno pripravljena za uporabo. Različne notranje možnosti omogočajo popolno prilagodljivost osnovi. Popolna orodna torba za vsako potrebo. Stabilen, odporen na udarce, odporen na praske. Kovček, ki zares vse naredi: Lupina, izdelana iz ultra trpežne plastike ABS, se brez težav spopada z udarci in padci. Snemljive orodne plošče pod pokrovom in kot pokrov za glavni predel s skupno 37 žepi za orodje, razporejenimi po sprednji in zadnji strani plošč. Prenosni sef: S pametno kombinacijsko ključavnico B&W in dodatnima ključavnicima na zaponkah ostanejo dragocena orodja in pomembni dokumenti vedno varni. Robusten ročaj zagotavlja udoben prenos.
Vse funkcije na enem mestu: Kovček iz trpežne plastike ABS. Robusten aluminijast rob z ojačanimi koti. Z ključavnicama na zaponkah. Z B&W PROcode kombinacijsko ključavnico. Egonomska ročaj. Držalo za varno zapiranje. Glavni predel z aluminijastim sistemom pregrad. Štiri noge. Mapa A4 v pokrovu. S tremi različnimi notranjimi sistemi. Notranje dimenzije: 463 x 355 x 171 mm | 18.2 x 14 x 6.7 palca. Prostornina: 28,1 L. Teža: 11,5 kg | 4,4 lbs. Nosilnost: 25 kg | 55,1 lbs. Barva: črna.