0
Košarica
0,00 €

Kovček za orodjen Orka

Šifra: 400135
Kataloška številka: 115.05/P-G-orca pockets

Za obrtnike in serviserje, ki želijo biti pripravljeni na velike izzive, si želijo prostora za razvoj in se osredotočajo na kakovostno delo, smo razvili nov...

Podrobnejši opis
Predvidena dobava: 7 dni
Redna cena:
530,70 € z DDV
Za obrtnike in serviserje, ki želijo biti pripravljeni na velike izzive, si želijo prostora za razvoj in se osredotočajo na kakovostno delo, smo razvili nov izdelek, novo rešitev: kovček za orodje ORCA. Impresivno velik in presenetljivo lahek. Z maksimalno varnostjo za vaša orodja. S popolnim udobjem za vaše delo. Kovček ORCA... vaš močan sopotnik in idealna osnova za pisanje številnih novih uspešnih zgodb.
Material HDPE, ohranja stabilnost in ščiti v primeru padcev. Funkcija vozička z lahkimi kolesi in možnostjo posamezne zamenjave. Plinske vzmeti za enostavno odpiranje pokrova kovčka. Številni pladnji za orodje. Magnetni pladnji za drobne dele. Lupina kovčka iz visoko gostote polietilena (HDPE), ki omogoča primernost za letenje. TSA kombinacijska ključavnica za varno letenje. Posamezno nastavljiv delilnik. Notranje dimenzije: 500 x 372 x 228 mm. Zunanje dimenzije: 533 x 440 x 280 mm. Prostornina: 42 L. Teža: 7,6 kg. Nosilnost: 35 kg.