0
Košarica
0,00 €

Naprava za izpiranje Multi-Push SL set TW-H plus Rems

Šifra: 1156X1 R220-REMS
Kopiraj šifro
Kataloška številka: 1156X1 R220
Kopiraj kataloško

Rems Multi-Push – le ena naprava z več kot 10 avtomatskimi programi za izpiranje in preizkus tlaka. Patent EP 2 816 231! Elektronska enota za izpiranje in...

Podrobnejši opis
Predvidena dobava: 7 dni
Redna cena: 5.023,66 €
Popust: 17%
4.171,18 € z DDV
Rems Multi-Push – le ena naprava z več kot 10 avtomatskimi programi za izpiranje in preizkus tlaka. Patent EP 2 816 231! Elektronska enota za izpiranje in tlačni preizkus s kompresorjem brez olja. Za izpiranje cevovodnih sistemov z vodo ali z zmesjo voda/zrak, razkuževanje, čiščenje, konzerviranje cevovodnih sistemov, npr. za odstranjevanje blata, čiščenje in konzerviranje radiatorskih in površinskih ogrevalnih sistemov, izpiranje in razkuževanje instalacij za pitno vodo, za tlačni preizkus cevovodnih sistemov in posod s stisnjenim zrakom, kot zračna tlačna črpalka za regulirano polnjenje posod vseh vrst s stisnjenim zrakom, p max 0,8 MPa/8 bar/116 psi, in za upravljanje pnevmatskih orodij 230 l/min. Vnosno krmilna enota. Kompresor s premočrtnim gibanjem bata na ročični pogon, kondenzatorski motor 230 V, 50 Hz, 1500 W, zaščitno stikalo (PRCD). Premično ogrodje iz jeklene cevi. Zapirala za vhode in izhode vode Multi-Push. 2 kosa sesalne/tlačne gibke cevi fi 1", dolžine 1,5 m z navojnimi spojkami 1", z zapirali. 1 kos tlačne gibke cevi fi 8mm, dolžine 1,5 m, s hitro sklopko DN 5 in navojno spojko gibke cevi G 1/2", za tlačni preizkus s stisnjenim zrakom. Povezovalna gibka cev kompresor/priključki vode, dolžine 0,6 m, s hitro sklopko DN 7,2 in navojno spojko gibke cevi 1", z dvojnim nastavkom 1", za izpihovanje ostankov vode iz Rems Multi-Push in sesalno/tlačnih gibkih cevi po končanju del. Brez enote za razkuževanje, brez enote za čiščenje in konzerviranje. V kartonu.
Elektronska enota za izpiranje in tlačni preizkus s kompresorjem brez olja. Za izpiranje cevovodnih sistemov z vodo ali z zmesjo voda/zrak, razkuževanje, čiščenje, konzerviranje cevovodnih sistemov, npr. za odstranjevanje blata, čiščenje in konzerviranje radiatorskih in površinskih ogrevalnih sistemov, izpiranje in razkuževanje instalacij za pitno vodo, za tlačni preizkus cevovodnih sistemov in posod s stisnjenim zrakom, kot zračna tlačna črpalka za regulirano polnjenje posod vseh vrst s stisnjenim zrakom, p max 0,8 MPa/8 bar/116 psi, in za upravljanje pnevmatskih orodij 230 l/min. Vnosno krmilna enota Kompresor s premočrtnim gibanjem bata na ročični pogon, kondenzatorski motor 230 V, 50 Hz, 1500 W, zaščitno stikalo (PRCD). Premično ogrodje iz jeklene cevi. Zapirala za vhode in izhode vode Multi-Push. 2 kosa sesalne/tlačne gibke cevi fi 1", z mrežasto strukturo, dolžine 1,5 m z navojnimi spojkami 1", z zapirali. 1 kos tlačne gibke cevi fi 8mm, dolžine 1,5 m, s hitro sklopko DN 5 in navojno spojko gibke cevi G 1/2", za tlačni preizkus s stisnjenim zrakom. Povezovalna gibka cev kompresor/priključki vode, dolžine 0,6 m, s hitro sklopko DN 7,2 in navojno spojko gibke cevi 1", z dvojnim nastavkom 1", za izpihovanje ostankov vode iz REMS Multi-Push in sesalno/tlačnih gibkih cevi po končanju del. Brez enote za razkuževanje, brez enote za čiščenje in konzerviranje. V kartonu.