0
Košarica
0,00 €
  • Domov
  • / Underwater Kinetics

Underwater Kinetics

Underwater Kinetics ima sedež v okrožju San Diego, ZDA. Pred več kot štirimi desetletji ga je ustanovil Alan Uke. Danes zaposluje več kot 200 ljudi in dostavljata izdelke, ki so proizvedeni v ZDA, v več kot 60 držav.

Pred 30 leti, ko so potapljači zahtevali prenosno svetilko, so ponudili na trg prenosnio svetilk za potapljanje. Desetletja pozneje, ko so potapljači zahtevali priročno osvetlitev za fotografiranje in snemanje videoposnetkov, so razvili povsem novo, edinstveno svetilko za potapljanje in snemanje - Aqualite Pro.

V 90. letih prejšnjega stoletja, ko so gasilci zahtevali svetila za uporabo na nevarnih mestih, so konstruirali serijo industrijskih svetilk, ki so ustrezale tem zahtevam. Začeli so izdelovati svetila, ki so odobrena za uporabo v eksplozijsko nevarnih območjih (ATEX) in jih je mogoče pritrditi na zaščitne čelade. Underwater Kinetics industrijske svetilke so izdelane iz plastičnega materiala. Zakaj? Ker ne korodira, je električno neprevoden, lahek in manj dovzeten za poškodbe zaradi vode, kar pomeni bistveno daljšo življenjsko dobo. Svetilk  iz serije 2AA, 3AA in 4AA se uporabljajo po vsem svetu v gasilski službi, reševalnih akcijah, pomoči, rokodelstvu, industriji, itd.

Katalogi Underwater Kinetics

Underwater Kinetics katalog

Underwater Kinetics katalog

Prenesi katalog