0
Košarica
0,00 €

Kovček za orodje Shark

Šifra: 100507
Kopiraj šifro
Kataloška številka: 115.03/P-shark pockets
Kopiraj kataloško

Popoln sopotnik za potovanje. Orodja so popolnoma shranjena v našem kovčku Shark in jih je mogoče uporabljati po celem svetu. Trpežen naramni trak enakomerno...

Podrobnejši opis
Predvidena dobava: 7 dni
Redna cena:
364,78 € z DDV
Popoln sopotnik za potovanje. Orodja so popolnoma shranjena v našem kovčku Shark in jih je mogoče uporabljati po celem svetu. Trpežen naramni trak enakomerno porazdeli težo kovčka za udobno nošenje, tudi ob največji nosilnosti. Shark je odličen spremljevalec na letalu, saj je lupina izdelana iz visoko gostotega polietilena HDPE in vzdržljivega aluminijastega okvirja, ki učinkovito absorbira udarce za optimalno zaščito vsebine. Ta kovček ohranja svoj eleganten dizajn tudi po intenzivni uporabi, saj je njegova trpežna lupina odporna proti udarcem.
Lupina izdelana iz polietilena visoke gostote (HDPE). S ključavnicama na zaponkah. Z B&W PROcode kombinacijsko ključavnico. Ergonomski ročaj B&W CONVENIENCE. Robusten aluminijast rob z ojačanimi vogali. Pokrov na zglob. Držalo za varno zapiranje. Glavni predel s sistemom aluminijastih pregrad. Notranje dimenzije: 471 x 360 x 192 mm | 18,5 x 14,2 x 7,6 palca. Prostornina: 32,6 L. Teža: 2 kg | 19,9 lbs. Nosilnost: 30 kg | 66,1 lbs. Mapa A4 v pokrovu. Barva: črna. S trakom za nošenje preko rame.