0
Košarica
0,00 €

Naprava za izpiranje Multi-Push S set Rems

Šifra: 115810 R220-REMS
Kopiraj šifro
Kataloška številka: 115810 R220
Kopiraj kataloško

Rems Multi-Push S – Izpiranje z vodo ali z zmesjo voda/zrak. Enostaven preklop dovoda zraka med izpiranjem pri odstranjevanju blata. Stalen nadzor procesa....

Podrobnejši opis
Predvidena dobava: 7 dni
Redna cena: 3.026,60 €
Popust: 10%
2.736,46 € z DDV
Rems Multi-Push S – Izpiranje z vodo ali z zmesjo voda/zrak. Enostaven preklop dovoda zraka med izpiranjem pri odstranjevanju blata. Stalen nadzor procesa. Protokoliranje. USB-vmesnik.
Elektronska izpiralna enota s kompresorjem brez olja. Za izpiranje z vodo ali z zmesjo voda/zrak, razkuževanje, čiščenje, konzerviranje cevovodnih sistemov, npr. za odstranjevanje blata, čiščenje in konzerviranje radiatorjev in površinskih ogrevalnih sistemov, za izpiranje in razkuževanje napeljav za pitno vodo in za upravljanje pnevmatskih orodij 230 l / min. Vnosno krmilna enota Kompresor s premočrtnim gibanjem bata na ročični pogon, kondenzatorski motor 230 V, 50 Hz, 1500 W, zaščitno stikalo (PRCD). Premično ogrodje iz jeklene cevi. Zapirala za vodovodne vhode in izhode naprave REMS Multi-Push S. 2 kosa sesalne/tlačne gibke cevi fi 1", z mrežasto strukturo, dolžine 1,5 m z navojnimi spojkami 1", z zapirali. Povezovalna gibka cev kompresor/priključki vode, dolžine 0,6 m, s hitro sklopko DN 7,2 in navojno spojko gibke cevi 1", z dvojnim nastavkom 1", za izpihovanje ostankov vode iz REMS Multi-Push S in sesalno/tlačnih gibkih cevi po končanju del. Brez enote za razkuževanje, brez enote za čiščenje in konzerviranje. V kartonu.